Vakmanschap, professionaliteit, klantgerichtheid en gelijkwaardigheid staat voorop!

Voordat ik van wal steek, stel ik mezelf graag even voor. Mijn naam is Annemieke van der Pol en binnen het Expertisecentrum Sociaal werk werkzaam als: stafmedewerker, projectleider Armoede en Schulden Dordrecht, trainer Stress Sensitieve dienstverlening, trainer train je trainersvaardigheden en gecertificeerd practitioner coach.

Met alle ontwikkelingen binnen het sociaal domein, de maatschappij en MEEVivenz staat vakmanschap, professionaliteit, klantgerichtheid en gelijkwaardigheid voorop. Deze kernwaarden zijn vanaf de start van mijn loopbaan 15 jaar geleden als maatschappelijk werker van ‘het oude Opmaat”, mijn allerbelangrijkste drijfveren om uit te werken. Iedereen verdient het namelijk om gelijkwaardig, vriendelijk, professioneel, zonder oordeel en met verstand van zaken geholpen te worden, toch?

Expertisegebieden

Mijn expertisegebieden binnen het sociaal domein zijn de thema’s: Armoede & Schulden, Stress Sensitieve Dienstverlening, Huiselijk geweld, multi-probleem gezinnen en samenwerking jeugd-volwassen hulpverlening.

Tot snel!