^

‘Iedereen doet ertoe. Daar wil ik graag aan bijdragen.’

Naast dat ik ondersteunende taken uitvoer voor het Expertisecentrum Sociaal werk doe ik veel achter de schermen voor groepswerk voor kinderen (van 8 – 12 jaar) uit Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht. Denk aan de trainingen Dappere Dino’s en de Rots en Water training. De aanmeldingen van ouders zijn vaak erg bijzonder. Ze zijn blij dat hun kinderen tijdens de trainingen handvatten krijgen. Ik heb een keer meegelopen met een training en zag schuchtere kinderen binnenkomen en met een glimlach weer naar buiten lopen. Dat vond ik mooi om te zien. Samen met collega’s werken we ook aan verbeteringen in processen van het groepswerk, bijvoorbeeld de aanmeldprocedures.

Mijn ondersteunende rol voor het Expertisecentrum is vrij breed. Van secretarieel werk tot deelnamebewijzen van de Kennisteams en klusjes die op dat moment nodig zijn. Sinds oktober 2019 werk ik voor MEEVivenz en ik vind het belangrijk dat ik bij kan dragen aan waar de stichting voor staat: dat iedereen ertoe doet. Wie weet tot horens of ziens!