Contact

Materialenbank

Beroepsregistratie

Home » Beroepsregistratie

Het Expertisecentrum verzorgt en adviseert Vivenz en MEE Plus op het gebied van scholing. Er worden In-company trainingen georganiseerd die voor medewerkers van beide organisaties toegankelijk zijn. Daarnaast worden in 2019 expert- en innovatietafels georganiseerd voor de professional. MEEK2 en Moetd zijn de prefered supplier.

Beroepsregistratie op peil houden

Bij Vivenz en MEE zijn medewerkers geregistreerd in een beroepsregister. Er zijn verschillende beroepsregistraties, o.a. Beroepsregister en SKJ.
Het Expertisecentrum gaat vooral op zoek naar geaccrediteerde trainingen die bruikbaar zijn voor deze registraties. Registerplein is opgericht om op onafhankelijke wijze, zonder winstoogmerk, de deskundigheid van u als beroepsbeoefenaar in het sociale domein zichtbaar te maken. Registerplein is daarmee hét onafhankelijke kwaliteitskeurmerk voor sociaal professionals. Het Expertisecentrum Sociaal Werk biedt om deze reden veelal trainingen aan die geaccrediteerd zijn, zodat u uw deskundigheid op peil kunt houden. Voor vragen over een training stel ze gerust aan info@expertisecentrumsociaalwerk.nl. Ditzelfde geldt voor beroepsregistratie SKJ e.a.

Contactgegevens

Langeweg 340
3331 LZ Zwijndrecht

0613060707

info@expertisecentrumsociaalwerk.nl

Agenda

mei

Geen evenementen

Neem contact op

X