^

‘Je bent nooit te oud om te leren.’

Dat is mijn motto en past mooi bij mijn werk als Medewerker opleiding en trainingen bij opleidingsinstituut MEEK2 (onderdeel van ECSW). In 2006 begon ik bij het servicebureau van MEE en in 2013 startte ik bij MEEK2. Vanaf de start ben ik ben ik betrokken bij de ontwikkeling. De verscheidenheid aan contacten met mensen en verschillende taken vind ik erg leuk. Ik zorg ervoor dat op de achtergrond van alles geregeld wordt, van planning tot afstemming met opdrachtgevers. Als ik mensen goed heb kunnen adviseren of iets gelukt is voor MEEK2 ga ik blij naar huis. Samenwerking op basis van vertrouwen vind ik heel belangrijk.

Naast dit werk ben ik ook caregiver bij Home Instead. Ik geniet ervan dat ik mensen in hun thuisomgeving kan ondersteunen.

Boek je een training bij MEEK2? Dan zie je mij wel verschijnen in je mail.