Contact

Materialenbank

Experttafel LVB

Home » Experttafel LVB

LVB en uitleg Corona? 3 tips!

Vind je dit lastig en komen jullie er niet aan uit? Wilma legt in deze video uit hoe onderstaande materialen je tijdens dit gesprek kunnen ondersteunen.

 

11de Jaarcongres LVB

Regel je ticket op tijd en ontvang extra korting!

Inschrijven voor het congres op 15 september 2020 is al mogelijk en nu nog extra voordelig! Zolang het programma nog in ontwikkeling is, ontvang je maar liefst 49 euro korting op je inschrijving. Dus wacht niet langer en schrijf je in via www.lvbcongres.nl/aanmelden.

Uiteraard krijgen deelnemers die zich nu al inschrijven later de gelegenheid om voorkeuren voor deelsessies op te geven. Daarbij geeft je datum van inschrijving natuurlijk voorrang op het verwerken van de keuze.

De Hans Petri School Filmpjes over koken, klussen en tekenen 

Hallo collega’s,

Veel mensen zijn nu thuis, als mensen wel naar hun werk gaan is er daarnaast weinig te doen. Geen clubs, afspraken of familiebezoek. Tijd om lekker aan je hobby te gaan besteden, of om die klussen in huis eindelijk te doen. Dat geld natuurlijk ook voor onze cliënten! En hoe fijn is het om daar met leuke  tips en ideeën meer zin in te krijgen.

De Hans Petri School, praktijkonderwijs in Dordrecht, heeft voor hun leerlingen informatie en een aantal filmpjes op de website van de school gezet. Over koken, klussen en tekenen. In overleg met de school mogen wij die filmpjes ook aanbieden aan onze cliënten.

Hierbij de linken naar de recepten en de filmpjes voor je cliënten en ze zo te helpen deze tijden zo goed mogelijk door te komen. Wie weet wordt je een keer uitgenodigd voor een maaltijd aan een nieuwe tafel wanneer dit soort dingen weer mogelijk zijn.

Recepten en filmpjes eten koken en bakken: https://hanspetri.nl/thuis-werken/catering/

Filmpjes voor de klussers https://hanspetri.nl/thuis-werken/techniek/
– werken met de decoupeerzag
– werken met de accuboor

Filmpje van een tekenopdracht  voor als je je verveelt https://hanspetri.nl/thuis-werken/tekenen/

Agenda

januari

Geen evenementen

X