Contact

Materialenbank

Experttafel LVB

LVB en uitleg Corona? 3 tips!
Vind je dit lastig en komen jullie er niet aan uit? Wilma legt in deze video uit hoe onderstaande materialen je tijdens dit gesprek kunnen ondersteunen.

11de Jaarcongres LVB

Regel je ticket op tijd en ontvang extra korting!

Inschrijven voor het congres op 15 september 2020 is al mogelijk en nu nog extra voordelig! Zolang het programma nog in ontwikkeling is, ontvang je maar liefst 49 euro korting op je inschrijving. Dus wacht niet langer en schrijf je in via www.lvbcongres.nl/aanmelden.

Uiteraard krijgen deelnemers die zich nu al inschrijven later de gelegenheid om voorkeuren voor deelsessies op te geven. Daarbij geeft je datum van inschrijving natuurlijk voorrang op het verwerken van de keuze.

Uitnodiging online congres: Kwetsbare jongeren in coronatijd op dinsdag 21 april 2020

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan het online congres Kwetsbare jongeren in coronatijd. Het online symposium vindt plaats op dinsdag 21 april van 14:00-15:00 uur. Deelname is kosteloos.

De coronacrisis treft kwetsbare jongeren extra hard. Contact met hen houden en hen begeleiden is nu een stuk moeilijker. We zijn dan ook benieuwd naar welke impact het op jouw werk heeft en hoe je het aanpakt. Welke situaties kom je tegen? Waar loop je tegen aan in de praktijk? Hoe leg jij verbinding met jouw jongeren? Welke oplossingen heb jij gevonden? Wat kunnen we doen om kwetsbare jongeren deze moeilijke coronaperiode door te helpen?

Aan het programma Kwetsbare jongeren in coronatijd werken mee:

  • Xavier Moonen, Bijzonder hoogleraar Jongeren met Licht Verstandelijke Beperkingen en Gedragsproblemen van de Universiteit van Amsterdam, vertelt over hoe je betekenisvol contact kan houden met kwetsbare jongeren.
  • Hans Spigt, Voorzitter Jeugdzorg Nederland deelt zijn zorgen en geeft zijn visie op de toekomst van kwetsbare jongeren.
  • Marijke Roskam, Journalist en is dagvoorzitter.

Doe je mee aan dit online congres? Meld je dan nu aan! Aanmelden kan tot 20 april.

Mocht je verhinderd zijn en het symposium naderhand online willen bekijken, dan kan dat ook.

X