Teamwork, creativiteit en een bijdrage mogen leveren aan de ontwikkeling van mensen, zijn voor mij belangrijke drijfveren!

Teamwork, creativiteit en een bijdrage mogen leveren aan de (vak)ontwikkeling van mensen, zijn voor mij belangrijke drijfveren. Daarom voel ik mij als een vis in het water binnen het Expertise Centrum Sociaal Werk!

Inmiddels ben ik 12,5 jaar werkzaam bij MEEVivenz. Ik was actief als consulent, schoolmaatschappelijk werker, onafhankelijk cliëntondersteuner, trainer en coach. Ik heb het sociaal domein vanuit uiteenlopende invalshoeken leren kennen en dit komt mij als trainer van gemêleerde teams goed uit.

Vanuit opleidingsinstituut MEEK2 geef ik verschillende trainingen, zoals Sociale Netwerk Versterking en Krachtgericht Werken. Ook ben ik nauw betrokken bij de (door)ontwikkeling van ons nieuwe trainingsaanbod, zoals de KIM-methode. Hier kan ik mijn creativiteit goed in kwijt.

Misschien ontmoeten we elkaar een keer in een training.

Tot ziens!