^

In de loop van mijn werkjaren is het mij steeds duidelijker geworden:  

Ik ben op mijn best op een werkplek waar ik me in kan zetten voor mensen in een kwetsbare positie. 

Dit doe ik nu als adviseur en trainer van het Expertisecentrum Sociaal Werk. 

 Mijn kennis en ervaring ligt op het gebied van het ondersteunen van mensen met een beperking (lichamelijk, psychisch en/of verstandelijk) in alle levensfasen en op alle levensgebieden.  
Als gecertificeerd trainer zet ik deze kennis en ervaring om naar effectieve trainingsprogramma’s voor zowel professionals, vrijwilligers als voor mensen met een beperking en hun omgeving. 

 Ik geef trainingen over mensen met een licht verstandelijke beperking, over mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel. Door jou tijdens de trainingen te laten ervaren en te laten leren, hoop ik dat je mensen goed kunt ondersteunen. Tijdens de trainingen Teken je MEE en Moeilijke dingen makkelijk uitleggen krijg je nog meer handvatten om goed aan te sluiten bij de persoon tegenover je. 

 In mijn rol als trainer ben ik reflectief, leergierig en wil ik graag kwaliteit leveren.  

Ik ben duidelijk en gestructureerd. Het geeft mij veel plezier en voldoening om mensen te enthousiasmeren, te inspireren en te motiveren bij het aanleren van nieuwe vaardigheden en/of kennis. 

Van communicatie gaat mijn hart steeds sneller kloppen. Ervoor zorgen dat iedereen teksten kan lezen en goed kan begrijpen wat er staat, vind ik een heerlijke uitdaging. En belangrijk. 

Ik schrijf teksten op taalniveau B1. Ook ondersteun ik mijn collega’s bij het schrijven van hun teksten. 

 Naast mijn taken voor het ECSW heb ik ook voor onze werkmaatschappij MEE Gelderse Poort: coördineren van cursussen en trainingen voor mensen met een beperking, trainer Cursus Geldzaken en trainer Weet wat je kan (psycho-educatie voor mensen met een LVB).