^

Opleidingsbeleid

MEEK2 is het opleidingsinstituut van MEEVivenz waar onder andere de basistrainingen
worden vormgegeven en georganiseerd. Vragen over scholing worden in eerste instantie bij MEEK2 gelegd. Hebben zij geen passend aanbod, dan kan er besloten worden extern trainingen in te kopen.

Het Scholingsbeleid wordt gepubliceerd op de Documenten Data Base en op intranet. Daarin kun je ook een uitgewerkte scholingsmatrix vinden waarin alle verplichte scholingen staan opgenomen.

 


Het scholingsbudget
is opgebouwd uit 1,5% van de bruto loonsom (Loopbaanbudget*).
Dit budget kun je terugvinden op je loonstrook. Daarnaast is er een MEEVivenz scholingsbudget van € 400/FTE/jaar. *Voor medewerkers die vanuit Cao GHZ werken, wordt jaarlijks een budget vastgesteld wat vergelijkbaar is met het LBB. We noemen dit het persoonlijk scholingsbudget (PB).


Vragen
die niet in het scholingsbeleid staan en niet door leidinggevende zijn te beantwoorden kunnen gestuurd worden aan info@expertisecentrumsociaalwerk.nl. 

De leersnacks ​Scholingsplan

Korte filmpjes over onderwerpen die voor jou als medewerker van MEEVivenz interessant zijn

In 4 behapbare Leersnacks nemen wij jullie eerst mee in het Scholingsplan van MEEVivenz. En wanneer je dat bekijkt? Dat is aan jou! Even in je pauze of misschien wel lekker op de bank.

Welke informatie ga ik krijgen?

Waar krijg ik antwoord op mijn vragen?
Wij hopen natuurlijk dat de filmpjes helder zijn en genoeg voeding geven. Zijn er na het bekijken van de 4 filmpjes nog vragen dan mag je deze natuurlijk altijd stellen.

Vragen kunnen naar: info@expertisecentrumsociaalwerk.nl

Groepswerk

Het aanbod aan cursussen en bijeenkomsten voor inwoners vind je hier in een overzicht.