^

Cursussen en groepen zijn voor mensen met een beperking of een ziekte. Het is ook voor partners, familie of vrienden.

Tijdens de bijeenkomsten heb je contact met mensen die in dezelfde situatie zitten als jij. Of ze hebben dezelfde vragen als jij.

In sommige plaatsen zijn er ook trainingen voor kinderen om vaardigheden te vergroten en voor kinderen van gescheiden ouders.

 

Welke groepen zijn er?

·        Trainingen en cursussen:  je krijgt informatie en gaat daarmee oefenen.

·        Praat- en doe-groepen: deze groepen zijn voor mensen die in dezelfde situatie zitten als jij. Je praat met elkaar over verschillende onderwerpen. Je geeft elkaar tips en je deelt ervaringen.

·        Informatiebijeenkomsten: tijdens een bijeenkomst krijg je informatie over een onderwerp.

 

Wat zoek je?
Er zijn groepen over verschillende onderwerpen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Op deze website kan je dat makkelijk vinden.

Je kunt kiezen op onderwerp, gemeente en leeftijd.

MEE Midden Holland

  1. Evenementen
  2. Organisatoren
  3. MEE Midden Holland
Evenementen from this organisator
Vandaag

Sociale Vaardigheden Volwassenen, Gouda

Gouda

U kunt zich aanmelden voor deze cursus. Het is nog niet bekend wanneer de cursus gegeven wordt. Sociale vaardigheden heb je nodig als je met andere mensen omgaat, zoals op je werk, in de winkel, op een (sport-)club of bij vrienden en familie. Soms kan het lastig zijn om in contact te komen met andere […]

Gratis

Vriendenkring, Gouda

Gouda

Sommige mensen maken vrienden op een spontane manier en anderen hebben een steuntje in de rug nodig. Ga je er graag op uit, maar lijkt het je leuker om dit samen te doen? Ben je op zoek naar iemand waarmee je naar een café, de bioscoop of winkels kunt? Dan is Vriendenkring iets voor jou! […]

Gratis