^

Ik word blij van ontwikkelen, verbinden en doen wat de bedoeling is. Daar helpen mijn brede interesses en eigenschappen als leergierigheid, creativiteit en verbeeldingskracht wel bij.

Een schaap met vijf poten. Dat is wat ze zochten bij het Expertisecentrum toen ik er solliciteerde. Juist die veelzijdigheid is wat mij typeert. Hoi, mijn naam is Patricia van der Put en sinds juni 2022 in dienst als adviseur, projectleider en trainer bij het Expertisecentrum Sociaal Werk.

Bij alles wat ik doe denk ik bewust na over wat het op kan leveren voor de professional en voor de inwoners. Op die manier draag ik met veel plezier en enthousiasme bij aan vakmanschap en kwaliteit.

Ik word blij van ontwikkelen, verbinden en doen wat de bedoeling is. Daar helpen mijn brede interesses en eigenschappen als leergierigheid, creativiteit en verbeeldingskracht wel bij.

Thema’s

Samen met mijn collega’s zet ik mij in om het voor beroepskrachten binnen het sociaal domein mogelijk te maken zich te blijven ontwikkelen en te groeien. De komende tijd richt ik mij op het professionaliseren en uitvoeren van Webinars. Ook ontwikkel ik een training Webinars voor medewerkers. Als projectleider Collectieve Ondersteuning zet ik mij in om sociaal werk meer vanuit een collectieve benadering uit te voeren. Communicatietaken voor het Expertisecentrum zitten ook in mijn pakket. Daarnaast ben ik trainer bij ons opleidingsinstituut MEEK2.

Ik hoop je te ontmoeten!