^

Ik word blij van ontwikkelen, verbinden en doen wat de bedoeling is. Daar helpen mijn brede interesse en eigenschappen als nieuwsgierigheid, creativiteit en verbeeldingskracht wel bij.

Een schaap met vijf poten. Dat is wat ze zochten bij het Expertisecentrum toen ik er solliciteerde. Juist die veelzijdigheid is wat mij typeert. Hoi! Mijn naam is Patricia van der Put en sinds juni 2022 in dienst als adviseur en trainer bij het Expertisecentrum Sociaal Werk.

Bij elke taak die ik uitvoer denk ik bewust na wat het op kan leveren voor de professional en voor de inwoners van de gemeenten waar we actief zijn. Op die manier draag ik met veel plezier en enthousiasme bij aan vakmanschap en kwaliteit.

Ik word blij van ontwikkelen, verbinden en doen wat de bedoeling is. Daar helpen mijn brede interesse en eigenschappen als nieuwsgierigheid, creativiteit en verbeeldingskracht wel bij.

Thema’s

Samen met mijn collega’s zet ik mij in om het voor beroepskrachten binnen het sociaal domein mogelijk te maken zich te blijven ontwikkelen en te groeien. Ook kun je bij mij terecht voor vragen over Beroepsregisters. De komende tijd richt ik mij op het professionaliseren en uitvoeren van Webinars en leersnacks. Met collega’s Wilma en Astrid werk ik aan het verbeteren van het faciliteren van groepswerk en je ziet mij in beeld bij de pilot van de training cultuursensitief werken. Ook voer ik verschillende communicatietaken uit voor het Expertisecentrum. Daarnaast ben ik LVB-trainer voor MEEK2.

Ik hoop je te ontmoeten!