Contact

Materialenbank

Tafels

Home » Tafels

Het Expertisecentrum verzorgt en adviseert Vivenz en MEE Plus op het gebied van scholing. Er worden In-company trainingen georganiseerd die voor medewerkers van beide organisaties toegankelijk zijn. Daarnaast worden in 2019 expert- en innovatietafels georganiseerd voor de professional. MEEK2 is de prefered supplier.

Expert- en innovatietafels

De expertisetafel is bedoel om de MEE en Vivenz expertise te inventariseren en te vergroten, het betreft met name thema’s die spelen in het werkgebied.
De innovatietafels zijn bedoeld om ideeën en meningen te vergaren rondom innovatie ideeën en strategie. Dit helpt Vivenz en MEE bij het ontwikkelen van nieuwe diensten, producten of werkprocessen.

Agenda 2019

 Q1 Verwarde personen innovatietafel
Het voorstel van deze tafel is om 2019 te gebruiken om het product bemoeizorg  voor medewerkers wijkteams te beschrijven, een passende scholing in company in te zetten en vervolgens dit te presenteren aan de gemeente. streven is een innovatief product neer te zetten voor de doelgroep verwarde personen die breder is dan de doelgroep die de wijkteams of de GGZ bezoeken.

Q1 Stress sensitieve Dienstverlening / Mobility Mentoring Expertise-tafel
Het streven van deze tafel is om in 2019 Stress- Sensitieve dienstverlening geïmplementeerd te hebben in de Vivenz werkwijze en hier innovatief product neer te zetten voor onze gemeenten.

Contactgegevens

Langeweg 340
3331 LZ Zwijndrecht

0613060707

info@expertisecentrumsociaalwerk.nl

Agenda

mei

Geen evenementen

Neem contact op

X