^

Jacques
van de Ven

Manager Expertise Centrum Sociaal Werk

Ruth
Engbers

Kennisteams, Participatie, Trainer

Astrid
Koelemij-Verschoor

Ik ben Astrid en met veel plezier help ik deelnemers en trainers rondom alles bij de trainingen van ons opleidingsinstituut MEEK2.

Wilma
Gerritsen

Mijn naam is Wilma Gerritsen. alweer bijna 30 jaar werkzaam bij MEE, nu MEEVivenz. Vanaf mijn 17e jaar ben ik betrokken bij mensen met een (verstandelijke) beperking. Zowel via (vrijwilligers)werk, opleiding, als privé. 30 jaar geleden was autisme nog niet zo in beeld maar van lieverlee bleek ook deze groep mensen goed vertegenwoordigd in mijn (vrijwilligers)werk en privéleven. Ik maak de worsteling van mensen die een volwaardige plaats wensen in de maatschappij van dichtbij mee.

Corien
Schaerlakens

Hoi, mijn naam is Corien Schaerlackens Het vakmanschap van de sociaal werker, dat is iets waar ik me graag mee bezig houd. Dit doe ik liefst op allerlei terreinen en niveaus. Vanuit het opleidingsinstituut MEEK2 geef ik trainingen, cursussen en workshops. Vaak gaan deze over werkwijzen, methoden over veranderingen. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld Sociale Netwerkversterking, Onafhankelijke Clientondersteuning en de KIM-methode.

Bij een groot deel van deze trainingen heb ik ‘aan de wieg’ gestaan van de uitwerking van het gedachtegoed en het ontwerp van het trainingsmateriaal.

Corine
Silfhout

Mijn naam is Corine Silfhout. Sinds mei 2020 werk ik met veel plezier als stafmedewerker kwaliteit in het team van het Expertisecentrum Sociaal Werk.

Cindy
van Dijk

‘Je bent nooit te oud om te leren.’

Dat is mijn motto en past mooi bij mijn werk als Medewerker opleiding en trainingen bij opleidingsinstituut MEEK2 (onderdeel van ECSW).  De verscheidenheid aan contacten met mensen en verschillende taken vind ik erg leuk. Ik zorg ervoor dat op de achtergrond van alles geregeld wordt, van planning tot afstemming met opdrachtgevers.

Patricia
van der Put

Een schaap met vijf poten. Dat is wat ze zochten bij het Expertisecentrum toen ik er solliciteerde. Juist die veelzijdigheid is wat mij typeert. Mijn naam is Patricia en sinds juni 2022 in dienst als adviseur/ projectleider bij het Expertisecentrum Sociaal Werk en trainer bij MEEK2.

Bij elke taak die ik uitvoer denk ik bewust na wat het op kan leveren voor de professional en voor de inwoners van de gemeenten waar we actief zijn. Op die manier draag ik met veel plezier en enthousiasme bij aan vakmanschap en kwaliteit.

Ingrid
Vissers

Hai, mijn naam is Ingrid.

Ik vind het heerlijk om betrokken te zijn bij projecten, innovaties en het waarborgen van kwaliteit. Ook werk ik met veel plezier aan het vertalen van beleid naar concrete acties en (werk)processen.

Dit doe ik als adviseur en projectleider bij het Expertisecentrum Sociaal Werk.

 

Géanne
Kwakernaak

Projecten, Stagecoördinator