Annemieke
van der Pol

Voordat ik van wal steek, stel ik mezelf graag even voor. Mijn naam is Annemieke van der Pol en binnen het Expertisecentrum Sociaal werk werkzaam als: stafmedewerker, projectleider Armoede en Schulden Dordrecht, trainer Stress Sensitieve dienstverlening, trainer train je trainersvaardigheden en gecertificeerd practitioner coach.

Lian
Menting

Ik ben Lian Menting, manager bij MEE Vivenz. Naast het Expertisecentrum Sociaal Werk geef ik leiding aan andere afdelingen: de Thuisbegeleiding van de Stichting Vivenz, Bureau Sociaal Raadsliedenwerk, het Financieel Hulphuis, de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk (BAR) en Alblasserdam van Stichting de Sociale Basis.

Guy
de Hoop

Teamwork, creativiteit en een bijdrage mogen leveren aan de (vak)ontwikkeling van mensen, zijn voor mij belangrijke drijfveren. Daarom voel ik mij als een vis in het water binnen het Expertise Centrum Sociaal Werk!

Astrid
Koelemij-Verschoor

Ik ben Astrid Koelemij-Verschoor en verzorg de administratie van het groepswerk (trainingen) voor kinderen.

Wilma
Gerritsen

Mijn naam is Wilma Gerritsen. alweer bijna 30 jaar werkzaam bij MEE, nu MEEVivenz. Vanaf mijn 17e jaar ben ik betrokken bij mensen met een (verstandelijke) beperking. Zowel via (vrijwilligers)werk, opleiding, als privé. 30 jaar geleden was autisme nog niet zo in beeld maar van lieverlee bleek ook deze groep mensen goed vertegenwoordigd in mijn (vrijwilligers)werk en privéleven. Ik maak de worsteling van mensen die een volwaardige plaats wensen in de maatschappij van dichtbij mee.

Corien
Schaerlakens

Hoi, mijn naam is Corien Schaerlackens Het vakmanschap van de sociaal werker, dat is iets waar ik me graag mee bezig houd. Dit doe ik liefst op allerlei terreinen en niveaus. Vanuit het opleidingsinstituut MEEK2 geef ik trainingen, cursussen en workshops. Vaak gaan deze over werkwijzen, methoden over veranderingen. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld Sociale Netwerkversterking, Onafhankelijke Clientondersteuning en de KIM-methode.

Bij een groot deel van deze trainingen heb ik ‘aan de wieg’ gestaan van de uitwerking van het gedachtegoed en het ontwerp van het trainingsmateriaal.

Corine
Silfhout

Mijn naam is Corine Silfhout. Sinds mei 2020 werk ik met veel plezier als stafmedewerker kwaliteit in het team van het Expertisecentrum Sociaal Werk.

Wij zullen snel van ons laten horen!

Cindy van Dijk

Ans de Haas