^

De T.o.M.-training is een sociale vaardigheidstraining voor kinderen die moeite hebben met het aangaan en onderhouden van sociale contacten. Vaak hebben deze kinderen geringe interesse in anderen of vinden zij het lastig om emoties bij zichzelf en anderen te herkennen. T.o.M. betekent: Theory of Mind, theorie van het denken. De training wordt aangepast aan het niveau en de interesses van de deelnemers.

Voor wie:
De cursus is bedoeld voor kinderen van 9 tot 11 jaar. Zij hebben een (vermoeden van een) stoornis in het autisme spectrum of hebben moeite met het begrijpen van of reageren op emoties.

Waar en wanneer
De cursus wordt gegeven op ons kantoor aan de Tielweg 3 in Gouda. De training start bij voldoende aanmeldingen. Voor de start van de training is er een informatieavond voor de ouder(s) en/of verzorger(s). De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten, die wekelijks plaats vinden. Iedere bijeenkomst duurt een anderhalf uur. De cursusagenda kun je vinden op onze website www.meeplus.nl.

Kosten
Aan deze cursus zijn geen kosten verbonden.

Interesse of heb je nog vragen?
Dan kun je bellen naar MEE Midden-Holland. Dit kan op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur op telefoonnummer: 0182-520333.
Of mail je vraag naar:servicebureau.mh@meeplus.nl

Voor de flyer klik: MEE_cursus_T.o.M Training