Willen jullie beats of een rap maken? Of toch liever een workshop DJ-set? We kijken samen waar jullie zin in hebben. In de studio van Suppord gaan jullie met Chandre muzikaal aan de slag!

  • Wanneer? Donderdag 2 juni van 19 tot 21 uur
  • Leeftijd: vanaf 12 jaar
  • Max. deelnemers: 10
  • Locatie: Suppord, Boeieraak 1 in Papendrecht

Wat is een jonge mantelzorger?

Als je opgroeit met ziekte en zorg thuis, als één van je gezinsleden langdurig ziek is, een lichamelijke of verstandelijke beperking, psychische problemen of een verslaving heeft, dan ben je een jonge mantelzorger. Je zorgt misschien voor je vader, moeder, broer of zus en je houdt rekening met hun ziekte of beperking of je maakt je zorgen over de situatie thuis. En soms kunnen plannen onverwacht niet door gaan. Je hoeft dus niet echt voor iemand te zorgen om toch jonge mantelzorger te zijn. Heb je een broer (tje) of zus(je) met een beperking/ ziekte/ aandoening? Datn ben je een brus.

Aanmelden

Mail uiterlijk 5 dagen voor de workshop je naam, woonplaats en telefoonnummer naar info@meemantelzorg.nl

Nog meer activiteiten!

Je kunt ook aanmelden voor gratis activiteiten voor jonge mantelzorgers in Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht en Hardinxveld-Giessendam. Kijk in De Kalender in de eerste week van juni op www.meemantelzorg.nl 

De activiteiten georganiseerd door MEE Mantelzorger en netwerkpartners zijn voor jonge mantelzorgers en brussen uit Papendrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht en Hardinxveld-Giessendam. Deelname is gratis.