^

Heb je deze niet kunnen volgen?
Deze is nu terug te zien!

De één vindt het de normaalste zaak van de wereld. De ander vindt het spannend en gaat toch liever een blokje om als hij of zij het tegenkomt: ‘Verward Gedrag’.

Een thema waar de laatste tijd veel over wordt gesproken en waar we als MEEVivenz medewerkers dagelijks mee te maken kunnen hebben. Maar wat wordt eigenlijk verstaan onder ‘Verward Gedrag’? En hoe ga je er als professional mee om? Het Expertise Centrum Sociaal Werk organiseert in samenwerking met Henriëtte Iterson en Rianne Huttema twee gratis webinars:

Webinar 1: ‘Verward Gedrag’ – Wat is het? En hoe ga je ermee om?

In het eerste webinar wordt Henriëtte door Rianne geïnterviewd over haar persoonlijke ervaringen met verwardheid. Haar verhaal is persoonlijk, indringend, confronterend en verhelderend. Ze zal ook ingaan op haar ontmoetingen met hulpverleners en hoe ze hierop terugkijkt. Wat werkte wel en wat niet? Leerzaam!


Webinar
2: Hoe ga je om met Verward Gedrag?

Tijdens het eerste webinar was er ruimte voor vragen aan Henriëtte en Rianne. Alle vragen in de chat hebben we verzameld en deze zullen centraal tijdens dit tweede webinar. De vragen zullen tijdens deze online-bijeenkomst -waar mogelijk- live door Henriëtte en Rianne worden besproken en beantwoord.

Webinar ‘Verward Gedrag’ – Wat is het? En hoe ga je ermee om?

Webinar Hoe ga je om met Verward Gedrag?