^

Ik deel graag mijn kennis en ervaring met andere professionals die zich inzetten voor een maatschappij waarin iedereen een volwaardige plaats heeft.

Mijn naam is Wilma Gerritsen. alweer bijna 30 jaar werkzaam bij MEE, nu MEEVivenz.

Vanaf mijn 17e jaar ben ik betrokken bij mensen met een (verstandelijke) beperking. Zowel via (vrijwilligers)werk, opleiding, als privé. 30 jaar geleden was autisme nog niet zo in beeld maar van lieverlee bleek ook deze groep mensen goed vertegenwoordigd in mijn (vrijwilligers)werk en privéleven. Ik maak de worsteling van mensen die een volwaardige plaats wensen in de maatschappij van dichtbij mee.

Bij MEE ben ik 10 jaar in mijn functie van praktisch pedagogische gezinsbegeleider met veel ouders meegelopen in hun zoektocht over het omgaan met de ‘anders-dan-verwachte’ ontwikkeling van hun kind.

In de loop van de jaren ben ik me steeds meer gaan richten op het geven en ontwikkelen en coördineren van het groepswerk voor deze groep kinderen, jongeren en volwassenen; o.a. oudertrainingen, sociale vaardigheid trainingen. Inmiddels ook voor professionals in het sociaal domein via MEEk2. Veel professionals kijken met een kritische blik naar het eigen functioneren willen ook dat blijven ontwikkelen. Ik deel graag mijn kennis en ervaring met andere professionals die, net als ik, zich inzetten voor een maatschappij waarin iedereen een volwaardige plaats heeft.